MENU

Hos Ristorante Il Rosmarino står vi altid klar til at byde dig velkommen i vores italienske restaurant i Nyhavn.

Vores menu består af velsmagende italienske retter, og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få en autentisk smagsoplevelse. Du kan se vores menu nedenfor*.

 

*Vi tager forbehold for ænderinger.

Frokostmenuen er tilgængelig fra 12:00-16:00 på hverdage og fra kl. 12:30-16:00 på lørdage og søndage

Vores menu

Udforsk vores menu

Fine dining i København hos restaurant Il Rosmarino

Hvis du vil forkæle dig selv med en madoplevelse ud over det sædvanlige, så kan vores tilbud om fine dining her hos Il Rosmarino i Nyhavn meget vel være det rette valg for dig. Vi byder på en menu med en bred vifte af italienske retter, der alle har den store smagsoplevelse til fælles. Vores dygtige personale står selvfølgelig klar til at imødekomme dine ønsker og sikre, at din oplevelse med fine dining i København bliver, præcis som du ønsker det.

Fine dining i København tilpasset dine ønsker

Fine dining hos os indbefatter lækre italienske retter af friske råvarer. Det er vores italienske kokke, der står for maden, og du kan være sikker på, at der er lagt kærlighed og finesse i tilberedning såvel som anretning.

Vi er stolte af at kunne tilbyde fine dining i København med forkælelse for alle sanser. Det er helt op til dig, om du blot vil prøve en enkelt ret, eller om du vil kaste dig ud i en italiensk 3-retters menu. Vi tør godt at lave, at vores menukort rummer noget for enhver smag, og vi har også vegetariske retter.

Retterne er udvalgt af vores kokke og vil blive udskiftet løbende alt efter sæsonen. Men du kan være sikker på altid at kunne vælge mellem forskellige kød- og fiskeretter til hovedret. Hos os kan du være sikker på at få serveret italiensk mad med masser af sjæl, hvor der er kælet for detaljerne.

Forkæl dig selv med fine dining i København

Vi kan alle få brug for et lille afbræk i en travl hverdag, og lige præcis det giver vores tilbud om fine dining i København mulighed for. Hos os får du serveret en lille bid af Italien af vores gæstfrie personale, og vi tør godt at love, at du går både glad og mæt herfra. Vi er passionerede omkring italiensk mad og kommer hellere end gerne med vores anbefalinger.

De hyggelige omgivelser lidt midt i Nyhavn gør det muligt at nyde fine dining i en afslappet atmosfære. Vil du på en autentisk smagsrejse til støvlelandet, så kan vi kun anbefale dig at prøve fine dining hos Ristorante il Rosmarino.

Hos Il Rosmarino råder vi over en af Nyhavns største terrasser, så når vejret er godt, er der rig mulighed for at sætte dig med en cocktail og nyde udsigten. Vi har både loungesæt og almindelige stole, hvor du kan sætte dig godt til rette og finde nye favoritter fra vores store vinkort. Med vores hyggelige udendørsarealer kan du nyde de fantastiske danske sommeraftener i dit eget eller gode venners selskab.

Her byder vi på både frokost og aftensmad. Frokostmenuen serveres på hverdage mellem kl. 12 og 16 og i weekender mellem kl. 12.30 og 16. Baren er åben hele året fra 16-23.30, mens køkkenet lukker kl. 22.30.

Vil du booke bord til fine dining på vores hyggelige italienske restaurant i København? Så ring gerne til os på: 33 43 62 14 eller send en mail til: booking@ilrosmarino.dk.

Ristorante Il Rosmarino is an Italian restaurant in the 71 Nyhavn Hotel in the heart of Copenhagen. Enjoy real italian food prepared by our Italian chefs.

Get in Touch

Il Rosmarino © 2024. All Rights Reserved.

Find Smiley