Restauranten Il Rosmarino og opdækkede borde italian food by italians Ristorante Il Rosmarino in Nyhavn. Nyhavn enjoy our Italian food Find us in the historic hotel 71 Nyhavn Hotel En kok der laver italiensk pasta i en pande Ristorante Il Rosmarino Come enjoy real italian food and wines En kok der anretter en smuk tallerken online booking is open Book your table today.
Velkommen til Ristorante Il Rosmarino

Besøg Il Rosmarino – en moderne italiensk restaurant i Nyhavn

Leder du efter en god italiensk restaurant i Nyhavn i København? Så vil vi elske at byde dig velkommen til Ristorante Il Rosmarino. Vi ligger på 71 Nyhavn Hotel i hjertet af København.

Autentisk italiensk mad tilberedt af italienske kokke

Fra antipasti til suppe og pasta til desserter. Hos Il Rosmarino i Nyhavn kan vi tilbyde næsten alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til italiensk mad. Vores italienske kokke bruger nøje udvalgte ingredienser for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse for vores gæster. Menuen tilpasses løbende til årstiderne, så du er garanteret nye smagsoplevelser hver gang, du kigger forbi. Vi tilbyder også et bredt udvalg af nøje udvalgte vine, der vil komplimentere din mad på den bedst mulige måde.

Il Rosmarino er beliggende i et pakhus, hvilket skaber en unik atmosfære, hvor du kan tilbringe nogle hyggelige timer med venner og familie. Det er den perfekte ramme for at smage vores fantastiske retter, der repræsenterer det traditionelle Italien.

Kig forbi vores hyggelige italienske restaurant i Nyhavn

Leder du efter den bedste italienske restaurant i København? Så besøg Il Rosmarino. Vi ser frem til at byde dig velkommen i de skønne omgivelser i Nyhavn. Vi har åbent hver dag, og vi serverer både frokost og middag, så du er mere end velkommen til at kigge forbi, når det passer dig.

Hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du vil booke et bord, er du velkommen til at kontakte os.

Book et bord
Il Rosmarinos facade
Kontakt os

Nyhavn 71
1051 Copenhagen K.
booking@ilrosmarino.dk
33 43 62 14

den ægte smag af Italien

Il Rosmarino tager dig gennem smagene af Italien i de smukke omgivelser i Nyhavn.

vores menu

Udforsk vores menu

galleriet

Ristorante Il Rosmarino

Man-Søn 16:00 – 23:30

Åbent hver dag

Addresse

Nyhavn 71 1051 Copenhagen K.

Booking
Åbningstider

12:00pm – 23:30pm

Baren er åben hele året 16:00-23:30
Køkkenet lukker 22:30

Ristorante Il Rosmarino is an Italian restaurant in the 71 Nyhavn Hotel in the heart of Copenhagen. Enjoy real italian food prepared by our Italian chefs.

Get in Touch

Il Rosmarino © 2024. All Rights Reserved.

Find Smiley