Hyggelig restaurant i København til selskaber

Hos Il Rosmarino kan du holde dit næste selskab i smukke rammer. Vi har til huse i et gammelt og unikt pakhus, som vil sætte en helt særlig ramme for din næste fest. Fortæller du os mere om dine ønsker, så vil vi gøre vores for at imødekomme dem. Vi hjælper dig gerne med at planlægge den fest, du drømmer om.

Når det kommer til mad og drikkevarer på dagen, så hjælper vi gerne med at sammensætte en menu. Vi tager selvfølgelig også højde for eventuelle allergener, ligesom vi også gerne imødeser ønsker til vegetarisk eller vegansk mad. Har du brug for hjælp til at udvælge de rette vine, så står vores sommelier klar til at hjælpe dig godt igennem vores alsidige vinkort.

Restaurant i København til små og store selskaber

I vores restaurant i København kan vi huse selskaber på op til 80 mennesker og sætte en hyggelig ramme for alt fra konfirmation og dåb til bryllupsfesten. Hvis vejret er med jer på dagen, så kan I også hygge jer på vores hyggelige terrasseområde.

Vi sørger for en smuk opdækning samt for tilberedning og servering af maden, så du blot skal fokusere på nyde en hyggelig aften med dine gæster.

Søger du en restaurant i København, hvor du kan holde dit næste selskab, så er du velkommen til at benytte dig af vores stemningsfulde lokaler. De er placeret i fantastisk hyggelige omgivelser i Nyhavn lige midt i København og er således også nemme at komme til for dine gæster. Skal vi planlægge et hyggeligt selskab for dig og dine kære? Så er du velkommen til at kontakte os.

Hos Il Rosmarino står vi klar til at skabe en hyggelig ramme for dit selskab i København.

Ristorante Il Rosmarino is an Italian restaurant in the 71 Nyhavn Hotel in the heart of Copenhagen. Enjoy real italian food prepared by our Italian chefs.

Get in Touch

Il Rosmarino © 2024. All Rights Reserved.

Find Smiley