Teatermenu i København

Hvis du skal i Operaen eller i Skuespilhuset, så er der god grund til at starte din aften hos Il Rosmarino. Vi ligger i 71 Nyhavn Hotel, som er bare to minutters gang fra Skuespilhuset og 15 minutters gang fra Operahuset, og hos os kan du spise dig mæt med en lækker teatermenu. 

Hos Il Rosmarino står vi klar til at byde dig velkommen indenfor. Vi glæder os til at sørge for, at du får den bedst mulige start på din aften med smagfuld italiensk mad serveret af vores gæstfrie personale.

Nyd en dejlig teatermenu i hjertet af København

Du kan få vores teatermenu, som består af enten en forret og hovedret eller hovedret og dessert for 365 kroner pr. person*. Du kan også få alle tre retter for 455 kroner pr. person*. Menuen er udvalgt af vores kokke og vil ændre sig løbende efter sæsonen. Der vil dog altid være mulighed for at vælge mellem forskellige kød- og fiskeretter til hovedret.  

Med kort gåafstand til både Operaen og Skuespilhuset kan du med fordel lade din aften starte hos os med en dejlig teatermenu. Vi byder på lækker italiensk mad inden du lader dig underholde i Operaen eller Skuespilhuset.

*Disclaimer: Priser kan variere
Priserne på vores menu er underlagt ændringer baseret på de daglige råvarepriser og sæsonbestemt tilgængelighed. Vi bestræber os på at give nøjagtige og opdaterede oplysninger, men variationer i markedspriserne kan medføre justeringer. Tak for din forståelse

Ristorante Il Rosmarino is an Italian restaurant in the 71 Nyhavn Hotel in the heart of Copenhagen. Enjoy real italian food prepared by our Italian chefs.

Get in Touch

Il Rosmarino © 2024. All Rights Reserved.

Find Smiley